Održana radionica Resolve: Youth radionica izgradnje vještina efektivnog komuniciranja i rješavanja konflikata

RESOLVELogoBFondacijom Krila Nade je u saradnji sa Uredom za Podršku studentima organizovala Resolve Youth: Radionicu izgradnje vještina efektivnog komuniciranja i rješavanja konflikata za studente Univerziteta u Sarajevu. Radionica je održana u velikoj sali Centra za interdisciplinarne studije Univerziteta u Sarajevu.
Radionica je održana u sklopu projekta Resolve: East koji je okupio mlade iz BiH, Gruzije, Turske i Velike Britanije na 4 omladinske razmjene od novembra do februara 2019 godine. Lokalnu radionicu su vodili učesnici omladinskih razmjena kako bi prenijeli svoja znanja i vještine o tehnikama komunikacije i rješavanja konflikta koje su stekli tokom razmjena.
Radionica je bila interaktivnog tipa te je bila i idealna prilika da se mladi informišu više o Erasmus+ prilikama i razmijene svoja iskustva.
Ovom prilikom se zahvaljujemo kompaniji „OAZA“ koja je donirala osvježenje za sve učesnike radionice.
54463208_313190836058106_3994678232229085184_n

Share

2 Comments

 1. Zeynep Ülker

  Reply

  Hi! I want to participate in your volunteering projects. What do I have to do for this?

  • Fondacija Krila nade

   Reply

   Dear Zejnep,

   We publish always the call for participants on our website and our Facebook page, but in general the call is for participants from Bosnia and Herzegovina and our partners are publishing calls for participants from their countries.

   Regards,

   WoH team

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *